21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Çocuklara moral ziyareti

Kırıkkale İnsan Hakları Kurulu üyeleri, Çocuk Yuvası Müdürlüğü ve Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) kalan çocukları ziyaret ederek onlara moral desteği verdi. Çocuklarla yakından ilgilenen kurul üyeleri fiziksel şartların denetimini yapmayı da ihmal etmediler.

Başkanlığını Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer'in yaptığı İnsan Hakları Kurulu, Kırıkkale Çocuk Yuvası ve YİBO'ya giderek kimsesiz çocuklara moral desteği verdiler. Çocuk Yuvası Müdürlüğü'ne giden kurul üyeleri burada çocuklarla yakından ilgilenerek onların sorunlarını dinledi. Ziyaret esnasında bazı çocuklar ile Vali Mustafa Bahrettin Demirer ve Kırıkkale Belediye Başkan yardımcısı Ali Danış'ın samimiyeti ilginç görüntüler oluşturdu.

Çocuk Yuvası'nın Müdür Yardımcısı Basri Basat, yuvalarında 0-2 yaş arasında 3 kız ve 5 erkek, 3-5 yaşları arasında 9 kız, 19 erkek, 6 yaşında 2 kız 15 erkek ve 7-12 yaşları arasında 22 kız ve 30 erkek öğrenci bulunduğunu ifade etti.

Yurt ziyaretinin ardından YİBO'da ziyaret gerçekleştiren kurul üyeleri burada da öğrenciler ile yakından ilgilendiler. Buradaki fiziksel şartları da inceleyen kurul üyeleri çocuklar için rahat bir ortam hazırladıkları için okul yöneticilerine teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 16:30:45
Güncelleme :10 Haziran 2009 Çarşamba 16:34:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?