15
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Devlet Hastanesi'nde yangın paniği!

Kırıkkale Devlet Hastanesi'nde, bodrum katta malzeme deposuna pencereden sigara atılması sonucu yangın çıktı. Paniğe yolaçan, yaralı ya da ölen olmayan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

Yangınla birlikte muayeneye gelen hastalar ve hastane personeli apar topar hastane dışına çıkartıldı. Ne olduğunu anlamayan hastalar hızlı bir şekilde dışarı çıktı. İtfaiye ve polis çevrede geniş güvenlik tedbiri aldı.

Yangın sona erene kadar hastaneye kimse alınmadı. Ardından önce personel içeriye aldındı. Daha sonra hastalar içeriye girdi. Yangın sonunda temizlik işçileri yangın mahallinde biriken suları temizledi. Devlet Hastanesi Başhekimi ve yönetimi ise yangın süresince olayları anında takip etti.

Yangın sonunda apar topar dışarıya çıktıklarını açıklayan hasta Mustafa Demir, yaklaşık 30 dakika dışlarda beklediklerini, yangın sona erdikten sonra muayeneye devam edildiğini söyledi.

Bir vatandaş tarafından bahçede sigara içildikten sonra açık malzeme deposundan izmaritin içeriye atıldığını tahmin ettiklerini açıklayan Kırıkkale Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Öncel, "Depoda kullanılmayan malzemeler vardı. Yangın çabuk fark edildi. Ardından itfaiyeyi çağırdık. Kısa süre sonra olay yerine geldi ve yangını söndürdü. Allah'a şükür yaralanan ya da ölen olmadı. Şu anda soruşturma devam ediyor. Herşey kontrolümüz altında" şeklinde konuşu.

...
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 13:48:39
Güncelleme :25 Nisan 2008 Cuma 13:53:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
numan IP: 88.247.28.xxx Tarih : 27.04.2008 17:53:47

ya iste onemsemiyorlar bütün orman yangınlarıda bundan cıkmıyo mu adam sigarayı sondurmeden atarsa hastaneyide yakar kırıkkaleyi de saygılarımla..........