16
Mayıs
2024
Perşembe
KIRIKKALE

Eğitime "vitamin" desteği

TELEKOM VE KIRIKKALE BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİYLE EĞİTİME

Türk Telekom Kırıkkale İl Müdürlüğü ve Kırıkkale Belediyesinin katkılarıyla, kentte ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne (KIYAD) TTNET Vitamin sınıfı kuruldu.

7 bilgisayardan oluşan TTNET Vitamin sınıfının açılışını, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Türk Telekom Kırıkkale Operasyon Müdürü Can Şeker ve öğrenciler gerçekleştirdi. TTNET Vitamin projesinin Kırıkkale Belediyesinin desteği ile bir başlangıç olacağını söyleyen Operasyon Müdürü Can Şeker, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza en büyük yatırımın TTNET Vitamin projesiyle yapacağız. Bu proje Belediyemizle yaptığımız çalışma ile bir başlangıç. Bu projeyi tüm Kırıkkale çapına yayıp, her tarafta hizmete sunmaya çalışacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Türk Telekom'la iş birliği içerisinde kenar mahallelerde de TTNET vitamin projesini hayata geçireceklerini ifade eden Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ise, "Telekom il müdürlüğümüz iş birliği anlamında bizlere çok büyük destek oldu. Okullarımıza, çocuklarımıza, bu imkanı olmayanlara, öncelik sağlayarak bu hizmeti en iyi şekilde hem Telekom'la hem belediyemizle, eksik kaldığımız yerde de milli eğitim ve halk eğitim müdürlüğümüzle birlikte sunacağız. Eğitimde fiziki anlamda Türkiye'de en iyilerden biriyiz. Kalite olarak da düzey olarak da daha iyi noktaya geleceğiz" diye konuştu.

Açılış sonrasında Telekom yetkilileri, sınıfı gezdirerek proje hakkında katılımcılara bilgi verdi. Açılışa katılan ilköğretim ve lise öğrencilerine 1 yıllık tek kullanıcılı TTNET Vitamin paketleri hediye edildi.

TELEKOM VE KIRIKKALE BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİYLE EĞİTİME
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2011 Perşembe 19:26:02
Güncelleme :19 Şubat 2011 Cumartesi 23:56:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?