21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Ekipler Döndü'yü arıyor

KIRIKKALE'DE NEHRE DÜŞEN KADINI BULMAK İÇİN 37 DALGIÇ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde hafta sonu ailesiyle piknik yaparken Kızılırmak'a düşen genç kadını arama çalışmaları sürüyor.

Genç kadını arama çalışmalarında 4. güne girilirken, çalışmalara bugün Jandarma Özel Arama Kurtarma Su Altı Timi'nden 25 kişilik dalgıç ekibi de katıldı. Jandarma timleri ile genç kadını bulmak için çalışma yürüten arama ekibindeki görevli sayısı 37'ye yükseldi.

Geçtiğimiz Pazar günü Kızılırmak Nehri'ne düşen Döndü Çetin(35) için arama çalışmaları 4'cü günde de sürüyor. Arama çalışmaları, Ankara'dan gelen Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı 5 kişilik Sualtı Arama Grup Amirliği (SGA) ekibi, 25 kişilik Jandarma Özel Arama Kurtarma Su Altı Timi, 5 kişilik sivil savunma ekibi ve 2 kişilik özel dalgıç ekibi olmak üzere 37 kişi ile devam ediyor. Dalgıçlar, Çetin'in Celal Bayar Parkı'nda suya düştüğü noktadan itibaren nehri tamamen tarama altına aldı. Arama çalışmalarının

daha rahat yapılması için Kapulukaya Barajı'nın kapakları sabah saatlerinde tekrar kapandı su tutulmaya başlandı. Kapakların akşam saatlerinde tekrar açılacağı bildirildi.

KIRIKKALE'DE NEHRE DÜŞEN KADINI BULMAK İÇİN 37 DALGIÇ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR
KIRIKKALE'DE NEHRE DÜŞEN KADINI BULMAK İÇİN 37 DALGIÇ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 16:20:03
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 16:33:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?