22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Emniyet ve Baro'dan ortak çalışma

KIRIKKALE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ  VE BAROSUNDAN ORTAK ÇALIŞMA

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nün kurumsal işbirlikleri konusunda başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Kırıkkale'de bir süredir toplumun farklı kesimlerine yönelik tanıtım, bilgilendirme ve eğitim çalışmalarını sürdüren Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Kırıkkale Barosu avukatları ile ortak bir çalışma alanı oluşturmak için biraraya geldi. Toplum Destekli Büro Amiri Ercan Çulha, Kırıkkale'de çocuklardan öğrencilere, bayanlardan sokaktaki vatandaşa kadar geniş bir yelpazede karşılaşılan olaylarla ilgili olarak hazırlanan slaytlarla Kırıkkale Barosu avukatlarına birimin çalışmaları hakkında

bilgiler aktardı. Toplum Destekli Büro Amiri Ercan Çulha, kendilerinin yaptığı çalışmalara benzer ve birbirini destekleyecek nitelikteki çalışmaların ortak yürütülmesi için yapılabilecekler konusunda açıklamalarda bulundu.

Kırıkkale Barosu'nun bünyesindeki komisyonlarla gerek eğitim seminerleri, gerek kadın hakları, gerek çocuklara yönelik çalışmalar yürüttüğünü ve sosyal projelerde görev almaya hazır çok sayıda avukat bulunduğunun altını çizen Kırıkkale Barosu Başkan Yardımcısı Şamil Özdemir, ortak hedef kitleleri ve ilgi alanları üzerinde yapılacak çalışmalarda Kırıkkale Barosu olarak emniyet teşkilatına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

KIRIKKALE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ  VE BAROSUNDAN ORTAK ÇALIŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 14:06:05
Güncelleme :1 Mart 2010 Pazartesi 18:00:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?