22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Emniyetten teşekkür belgesi

KIRIKKALE EMNİYET MÜDÜRÜNDEN BAŞARILI EKİBE TEŞEKKÜR BELGESİ

Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, işlenen bir cinayetin zanlısını yakalayan Asayiş Şube Müdürlülüğü Cinayet Gasp Bürosu ekibine başarılı çalışmalarından dolayı "teşekkür belgesi" verdi.

İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal'ın talimatıyla Asayiş Şube Müdürlülüğü Cinayet Gasp Bürosu ekiplerinden oluşan özel ekip, Balışeyh'te öldürülen Satılmış Yurt'un katil zanlısı E.P.'yi bir günlük çalışma sonucunda yakalamıştı. Emniyet Müdürü Kartal, başarılı çalışmalarından dolayı 9 ekip elemanını ödüllendirdi. Ödül töreninde bir konuşma yapan Kadri Kartal, Kırıkkale'de huzur ortamının teminini sağlamak için görev yapan polislerin tüm gayretinin vatandaşların can ve mal güvenliğini en iyi şekilde korumak olduğunu söyledi.

Emniyet Müdürü Kartal, geçen hafta yaşanan cinayeti aydınlığa kavuşturan ekibe teşekkür ederek, "Cinayet Gasp Bürosu ekiplerimiz 24 dolmadan zanlıyı yakalayarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Oluşturulan özel ekip çok iyi çalışmış gecelerini gündüzlerine katarak başarılı bir çalışma yürütmüşlerdir. Bizim için bu konular çok önemli. Biz bu tarz olayların üzerinde duruyoruz. Başarılı yürütülen operasyon gereğince bizde teşekkür belgesi vermeyi uygun bulduk. Böyle bir gururu bize yaşattığınız için gözlerinizden öpüyorum" diye konuştu.

Daha sonra tek tek kürsüye çağrılan Asayiş Şube Müdürlülüğü Cinayet Gasp Bürosu elemanları, teşekkür belgelerini aldı. Başarılı personellere teşekkür belgelerini İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal verdi.

KIRIKKALE EMNİYET MÜDÜRÜNDEN BAŞARILI EKİBE TEŞEKKÜR BELGESİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 18:40:05
Güncelleme :18 Haziran 2010 Cuma 17:56:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?