21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

En güzel aşureyi seçtiler

KIRIKKALE'DE EN GÜZEL AŞURE YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Kırıkkale'de Muharrem ayı nedeniyle Makromarket alışveriş merkezi tarafından en güzel aşure yarışması düzenlendi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada 20 bayan hazırladıkları aşurelerle birincilik için yarıştı.

Jürinin puan vermekte zorlandığı yarışmada 132 puan alarak birinci seçilen Güzide Altuntaş 500 TL'lik alışveriş çekinin sahibi oldu.

Kırıkkale Makromarket Alışveriş Merkezi Müdürü Metin Korkmaz, "Makromarket müşterileri ve mağaza yöneticilerinin oluşturduğu değerli jüri üyelerimiz tarafından Başta Kırıkkale olmak üzere diğer mağazalarımızda da aşure yarışması düzenlendi. Jüri üyelerimizin puan vermekte zorlandığı yarışmada Güzide Altuntaş birinci olarak 500 TL'lik alışveriş çekini almaya hak kazandı. Yarışmada ikinci olan Necla Aksoy'a 300 TL, üçüncü olan Şerife gürel'e 150 TL ve ayrıca 17 yarışmacıya 50 TL değerinde Makromarket alışveriş çeki hediye edildi" dedi.

Yarışmaya katılan bayanlar, "Kıyasıya çekişme oldu. Yaptığımız aşurelerin bir birinden lezzetli olması jüriyi zorladı. Puanlar biri birlerine çok yakın. Birinci olan arkadaşımızı tebrik ediyoruz. Önemli olan bu güzel etkinliğe katılmaktı. Makromarket ailesine bu güzel etkinliği düzenledikleri için teşekkür ediyor" şeklinde konuştular. Yarışma sonunda birinci, ikinci ve üçüncüye ödülleri verildi.

KIRIKKALE'DE EN GÜZEL AŞURE YARIŞMASI DÜZENLENDİ
KIRIKKALE'DE EN GÜZEL AŞURE YARIŞMASI DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2009 Cumartesi 16:58:00
Güncelleme :26 Aralık 2009 Cumartesi 17:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?