21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Engelli gençler THK'yı gezdi

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey tarafından düzenlenen model uçak kursunu bitiren engelli gençler gezi ile ödüllendirildiler.

Engelli gençler bir hafta model uçak kursunda eğitim gördü. Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Türk Hava Kurumu’nun Ankara Etimesgut Model Uçak Tesisleri’ne düzenlenen gezide engelliler uçakları yakından görmenin ve uçmanın mutluluğunu yaşadılar. Engelliler, "Bize değer veren Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Kormaz’a teşekkür ediyoruz. El becerilerimizi bu alanda artırdık. Şimdi de Türk Hava Kurumu tesislerine getirerek bize mutlu bir gün yaşattılar. Rüyamızda görsek inanmayacağımız bir uçuş gerçekleştirdik. Gökyüzünden yeryüzüne baktık. Bize bu imkanı sağlayanlara ne kadar teşekkür etsek azdır" dediler.

Kırıkkale Belediyesi’nin Sosyal Konsey Müdürü Kemal Keskin, "Uçuş için belediyemizin imkanları ile THK Etimesgut Tesisleri’ne gittik. 27 kişi 4 grup halinde 12’şer dakikalık Ankara turu gerçekleştirdi. Engellilerin bu programdan memnun kalması bizleri de sevindirdi" dedi.
Konseyin bu tür programları devam ettireceği öğrenildi.

Kırıkkale
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2004 Çarşamba 14:31:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?