21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Engelli öğrenciler annelerini unutmadı

Kırıkkale'de işitme engelli öğrenciler, hazırladıkları programla Anneler Günü'nü kutladı.

Kırıkkale Mevlit Hiçyılmaz İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından Anneler Günü münasebetiyle bir program düzenledi.

Tiyatro ve zeybek gösterisinin ardından okul öğretmenlerinden Eda Pektaş , "Sol Yanım Acıyor Anne" adlı şiiri okudu. Gözyaşlarına hakim olamayan Pektaş, "Bu şiirde bir anne ölmüş, her okuduğumda duygulanıyorum" dedi.

Okul müdürü Zeki Kavalcılar, programa katılarak öğrencilere destek veren ailelere teşekkür etti. Amacın ailelerin kaynaşması ve öğrencilerin başarılarını sergilemek olduğunu belirten Kavalcılar, "Bu tür faaliyetleri her sene yaparak aileler arasında kaynaşmayı sağlıyoruz. Ayrıca, öğrencileri motive etmek, sorumluluk vermek, onlara öz güven sağlamak için elimizden gelen gayretleri göstermeye çalışıyoruz" dedi.

"Sol Yanım Acıyor Anne" adlı şiiri okurken gözyaşlarına hakim olamayan öğretmen Eda Pektaş ise, "Amacımız, İşitme engelli öğrencilere sahip olan annelerimizin Anneler Günü'nü kutlamak, onların daha mutlu bir gün geçirmelerini sağlamaktı. Bunu da öğrencilerimiz oynadıkları oyunlarla en güzel şekilde sergilediler" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 09:17:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?