21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Eşini alamadı, kurşun yağdırdı


İşleri bozulunca tartışma sonucu baba ocağına dönen eşini geri isteyen Ahmet Akbağ, elini kana buladı.Gözü dönen damat çift kırma tüfekle kayınpederini vurdu.

Bilecik’te içkili bir lokanta çalıştıran, ancak kriz nedeniyle işlerinin bozulması sonucu geçimsizlik nedeniyle Kırıkkale’deki baba ocağına dönen eşini kayınpederinden geri isteyen Ahmet Akbağ, çıkan tartışma sonucu elini kana buladı. Gözü dönen damat Akbağ, otomobilin bagajından aldığı çift kırma av tüfeği ile kayınpederi Osman Arıtan’ı göğsünden yaraladı.


Sürekli tartışıyorlardı

Olay, Kırıkkale’nin Yenimahalle semti, Bağdat Caddesi üzerinde meydana geldi. Bilecik’te içkili lokanta işleten Ahmet Akbağ (33), iddiaya göre işlerinin bozulması sonucu çıkmaza girince eşi Kanarya Akbağ (27) ile sürekli olarak tartışmaya başladı. Eşinin çıkardığı kavgalara dayanamayan Kanarya Akbağ ise 2 çocuğunu alıp, Kırıkkale’de baba ocağına döndü.

Göğsünde vurdu ve koşarak kaçtı

Eşİ ve 2 çocuğundan 3 aydır ayrı yaşayan Ahmet Akbağ, Kırıkkale’de oturan kayınpederi Osman Arıtan’ın (57) evine geldi. Kavgalı olduğu eşi ve 2 çocuğunu isteyen, ancak kendisine kapı açılmayan Ahmet Akbağ ile Osman Arıtan arasında tartışma başladı. Kendisine önce iş bulmasını isteyen kayın pederi Osman Arıtan’a öfkelenen Akbağ, otomobilinin bagajından çıkardığı çift kırma av tüfeğinin namlusunu, balkonda bulunan kayınpederine yöneltti. Çift kırma av tüfeğinin tetiğine dokunan damat Arıtan’ı göğsünden vurduktan sonra kaçmaya başladı.

Tutuklanarak cezaevine gönderildi

Ağır yaralanan Arıtan ise önce Yüksek İhtisas Hastanesi’ne, ardından Ankara İbni Sina Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Kayınpederini vurarak elini kana bulayan damat Ahmet Akbağ ise Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şubesi ve Yahşihan ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı aramalar sonucu gece geç saatlerde yakalandı.

 

Ajanslar
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 08:57:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?