22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Eski bakandan Korkmaz'a destek

Tarım ve Köyişleri eski Bakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü Kırıkkale Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz'a destek için bu kente geldi.

Sami Güçlü ve Başkan Veli Korkmaz, ortak bir basın toplantısı düzenledikten sonra esnafı ziyaret etti. Güçlü, esnaf ziyaretinde Başkan Adayı Korkmaz'a destek istedi.

Tarım eski Bakanı ve Konya Mİlletvekili Sami Güçlü ile AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz Hoca Paşa Restoran'da gazeteciler ile bir araya geldi.

Yemekli toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, ''Başta, Kırıkkale Belediye Başkan Adayımız Veli Korkmaz ve ilçe ve beldelerde aday olan bütün başkan adaylarımıza güveniyoruz. AK Parti olarak bütün adaylarımızla birlikte Kırıkkale'yi yönetmeye talibiz. Sayın Bakanımız, değerli ağabeyimiz Sami Güçlü adına bugün bu yemeği organize ettik. Kendisinin aramızda bulunmasından dolayı son derece mutluyuz" dedi.

Dağdelen'in ardından söz alan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı da, "Kırıkkale, AK Parti iktidarından en önemli katkıları alan iller arasında yer alıyor. Gerek Kırıkkale Belediyemiz gerek ise bizler Kırıkkale'nin geleceğinde önemli adımlar atmak için uğraş sarf ediyoruz. Kırıkkale halkı gerçekleri biliyor ve hükümetin yaptığı olumlu çalışmalardan dolayı 22 Temmuz'da gereken desteği vermiştir. Bugün ak kadroların yani belediyelerimizin sınav günü. Allah'ın izni vatandaşlarımızın da desteği ile 29 Mart seçimlerinden yüz akımızla çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ise, "Bugün eğer geçmişi biraz hafızamızda zorlarsak Kırıkkale'de neler yaptığımızı açık bir şekilde görebiliriz. Kırıkkale'nin en önemli sorunlarının başında gelen su problemini ve terminal problemini çözdük. Kırıkkale'yi asfalt ile tanıştırdık. Mahallelerimize kaldırımlar döşedik. Sosyal Belediyeciliği faaliyete geçirdik. Sosyal Konsey'i kurarak vatandaşlarımız ile belediye arasındaki kopukluğu giderdik. Bizlere güvenen halkımızın güvenini sarsmadık. Allah izin verirse yeni dönemde de sarmayacağız" şeklinde konuştu.

Kırıkkale'de bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Tarım ve Köyişleri eski Bakanı AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü de, "Kırıkkale'ye yine geçtiğimiz dönemde seçim zamanında gelmiştim. O günkü Kırıkkale ile bugünkü Kırıkkale arasında çok büyük farklar var ve bu farktan dolayı değerli kardeşimiz Veli Korkmaz'ı tebrik ediyorum. Kırıkkale İç Anadolu'nun şirin illerinden birisi. Burada yapılan her hizmet gözle görülecek kadar önemlidir. Zaten kardeşimiz Veli Korkmaz da gözle görülür çalışmalara imza atmış. Bugün bir gözlemci olarak eğer çalışmaları değerlendirirsek, otobüs terminali, su sorunu çözülmüş. Temiz bir şehir, asfaltı atılmış, kilit parkesi döşenmiş bir il olarak Kırıkkale, İç Anadolu'nun parlayan yıldızı olarak son beş yılda göze girmeyi başarmıştır. Değerli Başkanımız Veli Korkmaz'ı ve onun ekibini bu çalışmadan dolayı kutluyorum'' diye konuştu.

Konuşmaların tamamlanmasından sonra eski Bakan Sami Güçlü, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, Hacılar Belediye Başkan Adayı Mevlüt Yaylacı ile beraber esnafı ziyaret ederek Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Korkmaz'a destek istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 16:22:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?