22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Esrar satıcılarına darbe!

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi Ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, esrar satan 8 kişi ile içici oldukları iddia edilen 10 kişi yakalandı.


İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kızılırmak ve Yuva mahallelerinde aşiret diye tabir edilen göçmen ailelerin evlerine baskın düzenledi.

Baskında, esrar satan 8 zanlı, içici oldukları iddia edilen 10 kişi gözaltına alınırken, satıcı ve içicilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 70 paket içilmeye hazır esrar ele geçirildi.

Yapılan baskında, yaşları 15 ile 39 arasında değişen 7 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerle bağlantısı olduğu öğrenilen bir zanlının ise 3 kilogram esrar ile şehir dışında ele geçirildiği öğrenildi. Yapılan operasyonda, C.G. Ö.E. O.D. A.D. H.G. M.G. M.O. ve A.G. isimli satıcı olduğu iddia edilen zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. İçici olan 10 kişinin de serbest bırakıldığı kaydedildi.

Zanlılar kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

HÜRRİYET
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 17:09:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ö.diil IP: 88.247.29.xxx Tarih : 18.09.2008 12:53:21

TEBRİK EDİYORUM JANDARMAMIZI VE POLİSİMİZİ BEN BABAMDAN GÜNDE 5 YTLYİ ZOR ALIRKEN NEDEN ONLAR HAKSIZ KAZANÇ ELDE EDİYOR! ADALET YERİNİ BULSUN İYİ OLMUŞ GÖÇER SOYİSİMLİYE KÖRMÜ ADAMLIĞA HEVES ETSİN!