22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Fenerbahçe TIR'ı Kırıkkale'de

Fenerbahçe TIR’ının ilk günkü müşterileri fanatik Fenerbahçeli olan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer oldu.

Beraberlerinde Kırıkkalespor Kulübü Başkanı Fehmi Karakaya ve Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri ile birlikte satış TIR’ını gezen Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, "Fenerbahçeli olmak bir ayrıcalıktır. Sosyal bir aktivite olarak böyle organizasyonun gerçekleştirdikleri için yöneticilere teşekkür ederim. Bütün basın mensupları benim hesabımdan birer forma alabilirler; ancak giymek şartıyla" dedi.

Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer de, "Fenerbahçe’nin il il gezerek böyle bir tanıtım kampanyası yapması güzel bir harekettir. Diğer takımlara da örnek olur" dedi. Kırıkkalespor Kulübü Başkanı Fehri Karakaya ise yıllardır küçük takımların dört büyüklere altyapı oluşturduğuna dikkat çekerek, "Kırıkkalespor’da oynayan futbolcuların çoğunluğu Fenerbahçeli. Hepsinin gönlünde Fenerbahçe’de oynama arzusu var. İleride Kırıkkalespor’dan dört büyük takıma futbolcu gönderirsek çok seviniriz" diye konuştu.

iha-kırıkkale
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2004 Çarşamba 12:38:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?