22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Gençlerin estetiğe ilgisi arttı

Kırıkkale'de, estetik ameliyatlarına gençlerin ilgisi arttı.

Yüksek İhtisas Hastanesi'nde kısa süre önce hizmete giren Plastik Cerrahi Polikliniği'ne günde 20 kişi müracaatta bulunuyor. Hastane doktorlarından Opr. Dr. Ayşe Barutçu, günümüzde plastik cerrahi denilince ilk olarak estetik ameliyatların akla geldiğini belirterek, "Plastik cerrahinin yarık, damak-dudak, yüz ve çene bölgesi kırıkları, el cerrahisi, yara bakımı ve tedavisi, karın germe-yağ aldırma, estetik burun ameliyatı, göğüs büyütme-küçültme, yanık ve yara izi tedavisi gibi çok değişik çalışma alanları mevcuttur" dedi.

Estetiğe ilginin yüksek olduğunu ve ilk günlerde muayene için 3-5 kişi gelirken bu sayının 20'ye çıktığını kaydeden Barutçu, "Genelde orta yaş grubu gelmekte. Poliklinik açıldığı günden bu yana 30 ameliyat yapıldı. Hastalarım ameliyattan sonra memnuniyetini dile getirdiler. Onlar benden memnun olunca mutlu oluyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2007 Cuma 11:24:25
Güncelleme :16 Kasım 2007 Cuma 11:26:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mesut cetin cerkezköy IP: 88.251.168.xxx Tarih : 17.11.2007 13:25:43

YÜKSEK İHTİSAT HASTANAESİ,DENİLİNCE İCERİMİ BİR FERAHLIK GELİYOR.BEN ŞUAN TEKİRDAG/CERKEZKÖYDEYİM.İZNİMİ KIRIKKALEDE GECİRDİGİM GÜNLERDE BABAM YÜKSEK İHTİSAT HASTANAESİNDE AMALİYAT OLDU.10 GÜNE YAKIN ORDA KALDIM.HIZMETLERİNDEN,HASTAYA İLGİLENİŞLERİNDEN,GÜLERYÜZLÜ OLMALARINDAN.VE ÖZELİKLE TEMİZLİGİNDEN.COK HAZALDIGIMI..BELİRTMEK İSTERİM..ALLAH KİMSEYE HASTANE YÜZÜGÖSTERMESİN.AMA.YÜKSEK İHTİSAT HASTANAESİNİDE.KIRIKKALEMİZDEN..AYIRMASIN.BURDAN YÜKSEK İHTİSAT HASTANAESİ CALIŞANLARINA TEŞEKÜREDERİM.MESUT CETİN.CERKEZKÖY.MHP TEŞKİLATI....