21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Gençlik gecesi'nde doyasıya eğlendiler

Emniyet Müdürlüğünün geleneksel olarak her yıl düzenlediği ve özellikle üniversite gençliğine yönelik Gençlik Şöleni’nin 3.’sü Kırıkkale Polis Evi’nde yapıldı.

Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Murat Aykaç’ın konuk olarak katıldığı gecenin açılış konuşmasını Emniyet Basın Protokol Şube Müdürü Efkan Maden yaptı. Emniyet Teşkilatı ile üniversite gençliğini biraraya getirmek için düzenledikleri gençlik şölenine ilginin olmasını sevinçle karşıladıklarını söyleyen Maden "Amacımız üniversite gençliğini ile polisin kaynaşmasını sağlamaktır. Bu arada yoğun ders stresinden gençliği bir an da olsa ayırıp eğlendirmektir" dedi.

Geceye katılan polis ve öğrenciler, polisin üniversite öğrencileri ile kaynaşmasının önemine değinerek, "Polis ile yüksek öğrenim gören öğrenciler arasında diyalog bu tür programlarla kurulabilir. Burada tanışanlar yarın okulda, sokakta daha rahat birbirlerini anlar, her konuda birbirlerine yardımcı olurlar. Böyle geceler her iki kesim için de faydalıdır" dediler.
Gençlik şölenine katılan öğrenciler ile polis pistte halay çekti ve dans etti. Meşrubat ve kuruyemiş ikramının yapıldığı gece müzik eşliğinde geç saatlere kadar devam etti.

kırıkkale
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2004 Cuma 11:49:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?