21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Gözyaşlarıyla uğurlandı

Kırıkkale'de oturduğu apartmanın girişine kendini iple asarak intihar eden İl Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nebahat Bayrakçı, bugün toprağa verildi.

Hakkında yolsuzluk iddiaları nedeniyle soruşturma açılmasını gururuna yediremeyerek intihar ettiği ileri sürülen 2 çocuk annesi Nebahat Bayrakçı'nın (41) cenazesi, bugün Nur Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Yeni Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, Çelik İş Sendikası Genel Sekreteri Ergin Ersan ve sendikanın Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Kenan Torun ile çok sayıda vatandaş katıldı. Olayın şokunu hala üzerinden atamayan Bayrakçı ailesinin cenaze töreninde oldukça üzgün olduğu gözlendi.

Esnaf Hacı Gülnar, Nebahat Bayrakçı'nın halk tarafından çok sevilen bir kişi olduğunu belirterek, "Nebahat hanımı herkes çok iyi bilirdi. İntihar ettiğine inanamadık. İntihar etmesindeki tek sorumluluk, personeline çok güvenmesinden kaynaklanıyor. Yoksa Nebahat hanım böyle bir şey yapmazdı. Çok sevecen, çok iyi bir insandı. İhmalkar personel kurbanı oldu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2007 Cumartesi 18:28:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan _ IP: 88.231.11.xxx Tarih : 30.10.2007 14:14:42

bumkadın çok iyi birisi oğlu tolga da çok iyiy kendini asıyor madem neden arkasındakileri düşün müyor bir şerefsizin yüzünden genç yaşta neden intihar etti allah rahmet eylesin