21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Hakan Aykul istifa etti

MKE KIRIKKALESPOR BAŞKANI HAKAN AYKUL İSTİFA ETTİ

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden MKE Kırıkkalespor'da kulüp başkanı Hakan Aykul, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Hakan Aykul, şehrin yöneticilerinin ve önde gelenlerinin kendilerine destek olmadığını savunarak kendi çabalarıyla bir şeyler yapmaya çalıştıklarını söyledi. Kulüp yöneticiliğinin külfetli ve zor bir iş olduğunu dile getiren Aykul, "Biz kulübü bırakmamak için birçok fedakarlık yaptık. Kırıkkalespor'a sahip çıkmak için maddi ve manevi olarak fedakarlık yaptık. Geçen dönem bıraktığımızda kulübü alan arkadaşlar iyi niyetliydi ama onlar da desteksizlikten ve

sıkıntılardan dolayı 3 ayda bıraktılar. Biz çok kötü durumda olan bu kulübü geçen aylarda devraldık ve çok acı verici bir şekilde küme düştük. Bunları bilerek aldık bu kulübü. Daha sonra yüz üstü bırakmadık. Hizmet etmeye çalıştık. Burada ben işimi yapmaya çalıştım çok fazla polemiğe girmeden hizmet yapmaya çalıştık" dedi.

Kulüp başkanlığının bir makam veya gelir sağlayacak bir mevki olmadığını kaydeden Aykul, "Kulüp başkanlığı gönül işidir. Bırakmamdaki en büyük etken, Kırıkkale halkının ilgisizliği ve şehrin idarecilerinin sorumsuzluğu. Yeni gelen valimizden ümitliydim, fakat yaptığı projelerinin arasında Kırıkkalespor olmadığını düşünüyorum. Belediye yapabileceği çok şey olmasına rağmen yapmadı. Ekonomik olarak bizim verdiğimiz paralarla dönmüyor bu çark" şeklinde konuştu.

Aykul, Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ın yurtdışı seyahatinden dönene kadar kulüple ilgilenmeye devam edeceklerini sonrasında görevi tamamen bırakacaklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2009 Pazar 13:25:02
Güncelleme :6 Aralık 2009 Pazar 20:22:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?