16
Mayıs
2024
Perşembe
KIRIKKALE

Hastanedeki çocuklara moral ziyareti

Kırıkkale Kız Meslek Lisesi öğrencileri, hastanedeki çocukları ziyaret ederek, biriktirdikleri paralarla aldıkları hediyeleri verdiler.

"Uyuyan Kalpler Uyansın Projesi" kapsamında biriktirdikleri parayla Kırıkkale Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde kalan çocuklara hediyeler alan Kırıkkale Kız Meslek Lisesi Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Ekibi üyesi öğrenciler, okul müdürü Semra Bahadır ve öğretmenlerin katılımıyla hastaneyi ziyaret ettiler. Palyaçolar eşliğinde hastane odalarını gezerek hediyeleri dağıtan öğrenciler, yılbaşında hasta çocuklara ve ailelerine moral verdi. Minik hastaların yakınları öğrencilerin duyarlılığının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdiler.

Okul müdürü Semra Bahadır, öğrencilerin büyük bir özveriyle projeyi hazırladıklarını ifade ederek, "Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Ekibi öğrencileri ve öğretmenimiz Murat Erkalan kumbara oluşturarak, para biriktirmeye başladı. Kısa sürede 500 YTL biriktirdiler. Sonrasında bizlere hastanede kalan çocukları ziyaret etmek istediklerini söylediler. Bu beni oldukça duygulandırdı. Ben öğrencilerimi kutluyorum. Yılbaşı öncesi hastanede kalan çocuklarımıza ve ailelerine moral vermek istedik" dedi.

Başhekim Tekin Akça ise, yapılan etkinliğin öğrenciler tarafından düşünülmesinin kendisini de mutlu ettiğini belirterek, "Öğrencilerimiz gerçekten güzel bir duyarlılık örneği göstermişlerdir. Onların bu yaşta yararlı projelere imza atması bizleri de duygulandırıyor ve mutlu ediyor. Bizler hastanemiz içerisinde kalan çocuk hastalarımızın morali ve daha iyi tedavi edilebilmesi için etkinliklerimizi planlı bir şekilde yürütüyoruz. Gerçekten de sizlerin bu etkinliği onlara daha çok moral verecektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 23:42:41
Güncelleme :31 Aralık 2008 Çarşamba 23:46:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?