22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Hedef tesis şampiyonluğu

Türkiye 2. Futbol Ligi B Katergorisi’nde mücadele eden Kırıkkalespor’da takım ve yönetim, şampiyonluk iddialarını devam ettiriyor.

Matematiksel olarak hala şampiyonluk şanslarının bulunduğunu ifade eden Kırıkkalespor Yönetim Kurulu, Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer ve İl Spor Müdürü Remzi Arkalt’ı ziyaret ederek Kırıkkalespor forması hediye etti.

Onursal Başkan Harun Aykul, Başkan Yardımcısı Hakan Aykul, Basın Sözcüsü Aydın Tufan ve Teknik Menajer Atilla Gerim’in hazır bulunduğu ziyaretlerde kulübün geleceği konuşuldu.

Kırıkkalespor Onursal Başkanı Harun Aykul, "Hedefimiz iki şampiyonluğu birlikte yaşamaktı. Biri takımın şampiyonluğu diğeri tesis şampiyonluğu. Birinde sekmeler oldu. Fakat yine de yarıştan kopmadık. Bu bizim için ikramiyeydi. Olmadı demiyorum olacak, ancak ikincisinde yani tesis şampiyonluğunda iddiamız sürüyor. Kurduğumuz Kırıkkalespor şirketine bin kişi bin’er euro borç verecek. Banka teminatlı bu borçları yatırıma dönüştüreceğiz. Üniversite yakınlarına tesis kuracağız. Hem kafeteryası, hem spor kompleksi olan bu tesis para kazanacak. Yaz spor okullarını sürekli hale getireceğiz. Kırıkkalespor spor okulları olacak. Fikret Karabudak stadyumunu yeniden yapılandıracağız. Baştan sona yenilenecek. Bütün bunları başlattığımız kampanya ile yapacağız. Asıl amacımız Kırıkkalespor’u tesis şampiyonu yapmak ve yıllardır kaynak arayan bu kulübü kimseye muhtaç etmemektir. Kulüp, kimseye yalvarmamalı. Kendi parasını kazanan bir yere gelmeli. Bu parayı bulsak da bulmasak da biz Kırıkkalespor’u Tesis Şampiyonu yapacağız" dedi.

Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer’le uzun süre görüşen yönetim, özel olarak hazırlanan 71 yazılı Kırıkkalespor formasını hediye etti. Gençlik Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı hediye edilen formayı hatıra olarak saklayacağını belirterek, yönetime başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2005 Çarşamba 15:03:15
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 23:06:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?