21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

HEM'den muhteşem sergi

YAHŞİHAN HEM YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

Kırıkkale Yahşihan Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü (HEM) yıl sonu sergisi açıldı. El emeği göz nuru eserlerin yer aldığı sergi büyük beğeni topladı.

Yahşihan Lisesi Sergi Salonu'ndaki sergi açılışına Vali Yardımcısı Ali Çağlar, İlçe Kaymakamı Ünal Coşkun ve eşi Ebru Coşkun, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Yıldırım, Yahşihan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celil Kuzu ve çok sayıda kişi katıldı.

Yahşihan Milli Eğitim Müdürü Süleyman Yıldırım, Halk Eğitim Merkezi'nin çeşitli branşlarda 94 kurs açıtlığını açılan kurslara bin 788 kursiyer katıldığını söyledi.

Yıldırım, ilçede okuma-yazma bilmeyen kimse kalmaması için de çalışmaların titizlikle devam ettiğini belirterek, okuma-yazma bilmeyen bir kişi dahi olsa kurs açacaklarını belirtti.

Kursiyerler adına konuşma yapan Latife Çetin ise HEM kurslarıyla boş zamanlarını değerlendirerek yeni meslek, bilgi ve beceriler kazandıklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Yahşihan Kaymakamı Ünal Coşkun'un eşi Ebru Coşkun serginin açılışını yaptı. Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra Vali Yardımcısı Ali Çağlar ve katılımcılar sergiyi gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Program sonunda öğrenciler gitar ve saz ile katılımcılara mini bir konser verdiler.

YAHŞİHAN HEM YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
YAHŞİHAN HEM YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 16:14:05
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 18:41:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?