22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

İftar yemekleri belediyeden

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde mağdur, durumu iyi olmayan vatandaşları tespit eden Bahşılı Belediyesi ve Kaymakamlık Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, yardıma muhtaç 600 aileye Ramazan yardımı ile birlikte her gün mahalle, mahalle iftar yemeği dağıtıyor.

Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Pişkin, "Ramazanda bu hizmetimizi üç yıldır yapmaktayız. Maalesef bu sosyal bir yara ekonomik gücü olmayana insanlarımızı üzmeden, rencide olmadan yardım etmek gerek. Bizi üzen fakir olup ta çekindiğinden yemeklerimizi almaya gelmeyenler oldu. Bizde vatandaşların evelerine gidelim düşüncesi oldu bir aş evi aracı düzeni kurarak mahalle, mahalle yemekleri evlerine götürdük. Yaşlılara, görevli elamanlarımız yemekleri mutfaklarına kadar götürüp başka ihtiyaçları olup olmadığı her gün soruldu. Belediye olarak bu hizmetleri verirken bazı iş adamlarımız ve şirketlerde bu hizmetimize ekonomik yardım etmeleri de bizi çok sevindirdi Allah onlardan razı olsun. Bu ülke bizim bu vatandaşlar bizim birde böyle önemli mübarek günde yardımlaşma sevapları en büyüğüdür" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2007 Pazartesi 18:06:58
Güncelleme :1 Ekim 2007 Pazartesi 18:08:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serdar karayel IP: 89.207.93.xxx Tarih : 7.12.2008 00:36:14

daha once yaqzmıstım ama yineleyei bakalım suan moskovadan yazıyorum keske başkan denilen o karaktersiz insana içimden gelerek hakaret etsem ama o da yuz yokki