21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Kimisi koştu, kimisi pedal çevirdi

Ulusal Egemenlik Haftası nedeniyle düzenlenen kutlamalar çerçevesinde, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bisiklet ve atletizm yarışmaları tertipledi.

İki gün süren 12-14 ve 15-11 yaş kız atletizm ve bisiklet yarışında dereceye giren sporculara ödülleri Cumhuriyet meydanında yapılan törenle verildi.

Bisiklet yarışında kızlarda birinci Yonca Yıldız, ikinci Ulviye Tuğ, üçüncü Yasemin Özçelik’e ödüllerini Kırıkkale Valisi Vali Mustafa Bahrettin Demirer verdi.

Erkeklerde 1. Ahmet Bayram, 2. Serdar Köstekli, 3. Hayati Toprak oldu. Ödüllerini ise Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış verdi. Atletizm dalında kızlarda 1. Nurhayat Kandemir, 2. Sultan Bozboğa, 3. Merve Güngör oldu.

Başarılı atletler ödüllerini Vali Yardımcısı Hüseyin Kılözü’den aldılar. Erkeklerde 1. Cafer Kandemir, 2. Ali Hamarat, 3. Önder İleri oldu.

15-18 yaş kızlarda 1. Sema Yıldırım, 2. Dilek Kantekin, 3. Seda Ateş olurken, ödüllerini Emniyet Müdür Yardımcısı Yılmaz İlikçioğlu’ndan aldılar. Törende Konuşan Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, yarışların centilmenlik havası içinde geçtiğini belirterek, "Ulusal Egemenlik Haftasını sporda da değerlendirmek amacıyla başlattığımız etkinlikler çok başarılı geçti. Son yıllarda gelişme gösteren bisiklet ve atletimizde yeni sporcular yetiştirmek için bir antrenman özelliğe taşıyan bu tür yarışmaları önümüzdeki aylarda tekrarlayacağız" dedi. Ödül alan sporcular Atatürk anıtı önünde hatıra resmi çektirdi

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2005 Perşembe 13:33:44
Güncelleme :30 Nisan 2005 Cumartesi 19:03:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?