21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Kırıkkale: Uygur Kardeşler kırdı geçirdi

Amfi tiyatroda sahnelenen Uygur kardeşler tiyatrosunun "Güldüren Şüphe" adlı komedi oyununa ilgi büyük oldu. Kırıkkaleliler, Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin oyununu dikkatle izlediler. Bol bol alkış alan Uygur kardeşler, esprileriyle Kırıkkaleliler’i adeta gülmekten kırıp geçirdi.


Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Uygur kardeşlere günün anısına plaket takdim ederken, yaptığı konuşmada sanatçıya ve sanata önem verdiklerini belirterek, "Şehrimizin il oluşunun 15. yıldönümü münasebetiyle düzenlediğimiz Kültür ve Sanat etkinliklerini geleneksel olarak her yıl yapacağız. Belediyenin her alanda olduğu gibi sanat ve kültür alanında da hizmetler yapması gerektiğini iyi biliyoruz. Geçmiş yıllarda Nejat Uygur’a sponsor firma olarak destek vermiştim. Bugün usta oyuncunun yetiştirdiği Uygur kardeşleri burada görmekten çok mutlu oldum" dedi.


Behzat Uygur da Kırıkkale’ye ikinci kez geldiklerini, gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını belirterek, "Bu şehir, sanatın ve sanatçının kıymetini biliyor. Bu kalabalık bizi mutlu etti. Her zaman Kırıkkale’ye gelmekten mutlu oluyoruz" dedi.

iha-kırıkkale
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2004 Pazartesi 10:44:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?