21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Kırıkkale beyaza büründü

Kırıkkale merkez ve bazı ilçelerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Keskin, Çelebi ve Karakeçili ilçelerinde kar yağışı nedeniyle bazı ara yollar kapanırken, trafik görevlileri Kırıkkale-Ankara, karayolunda seyreden sürücülere zincirsiz yola çıkmayın uyarısında bulundu.

Kırıkkale'de etkili olan kar yağışı, kent merkezini beyaza bürüdü. Kış aylarında istenilen seviyede yağış alamayan Kırıkkale'de, akşam saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı, kent merkezinde etkisini gösterdi.

Şehir merkezinde kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı. Kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı da 3 dereceye kadar düştü. Kent merkezinde bazı esnaflar iş yerlerinin önünde biriken karı temizlerken bazıları ise kar yağışı nedeni ile aç kalan güvercinleri yemledi.

Meteroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri edinilen bilgiye göre, yağışlı havanın etkisini sürdürmesinin beklendiği öğrenildi. Öte yandan Trafik görevlileri Kırıkkale-Ankara, karayolunda seyreden sürücülere zincirsiz yola çıkmayın uyarısında bulundu. Kırıkkale-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri karayolunda ise tuzlama çalışması yapılıyor.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 19:27:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?