21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Kırıkkale Hacılar'daki siyasi cinayetin zanlısı yakalandı

Kırıkkale'nin Hacılar beldesinde, iki gurup arasında çıkan tartışma sonunda bir kişinin öldüğü, beş kişinin yaralandığı olayın katil zanlısı yakalandı.
Kırıkkale Valiliği'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Hacılar beldesinde, önceki akşam meydana gelen olayda iki grup arasında karşılıklı küfürleşmenin sonucu kavga çıktığı belirtilerek şöyle denildi:
''İsmail Ülger'in kullandığı 71 DD 675 plakalı aracın camları karşı gruptan atılan taşlarla kırılmış ve Ülger'e saldırıda bulunulmuştur. Bunun üzerine Ülger'in saldırıdan kaçmak için üzerinde bulunan ruhsatsız 9 mm Beratta marka tabancasını doğrultarak gruba ateş açtığı ve grubun yaklaşık 8-10 metre gerisinde bulunan Halil Aslan'ın vurulduğu tespit edilmiştir. Ülger, jandarma tarafından evinde yakalanarak gözaltına alınmış ve olayda kullandığı silah da ele geçirilmiştir. Karnına isabet eden kurşunla yaralanan Halil Aslan ise kaldırıldığı SSK Hastanesi'nde hayatını kaybetmiştir. Diğer taraftan kavgada Duran Demirel (46), Ahmet Bağrıaçık (23), Şahin Kaçar (22), İlhan Çetinkaya (32), İbrahim Yurdakul (35), Abdullan Yılmaz (19) ve Ahmet Gündoğdu (34) da yaralanmıştır''.
Açıklamada, ayrıca olayla ilgili 36 kişinin gözaltına alınarak haklarında tahkikata başlandığı ve olay yerinde 33 adet 9 mm tabanca fişeği boş kovanı, 989 adet kuru sıkı tabanca fişeği boş kovanı, 4 adet av tüfeği ve 13 adet de 7.65 mm. tabanca boş fişeği ele geçirildiği belirtildi. Bu arada, Jandarmanın beldede aldığı sıkı güvenlik tedbirleri ise devam ediyor.
KIRIKKALE - İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2004 Cumartesi 00:39:28
Güncelleme :27 Mart 2004 Cumartesi 00:43:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?