16
Mayıs
2024
Perşembe
KIRIKKALE

Kırıkkale halkı takıma sahip çıksın

MKE Kırıkkalespor Başkanı Osman Cebeci ve menajer Atilla Gerin, yatığı açıklamasında Kırıkkale spor kulüp Başkan Cebeci, takıma sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Kırıkkalespor’un morale ihtiyacı olduğunu dile getiren Başkan Cebeci, Kırıkkalespor’u iyi yerlere taşıyacağını belirtti. Kırıkkale’nin Valisi, Milletvekilleri, Belediye Başkanı, Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve işadamlarının üstlerine düşen görevleri yapması gerektiğini söyleyen Cebeci, “Onun için Kırıkkale’nin önde gelenleri ellerinden geleni yapsalar Kırıkkalespor ayağı kalkar ve kalkınması kolay olur” şeklinde konuştu.

MKE Kırıkkalespor’a yeni bir sayfa açacağını ifade eden Cebeci, “Kırıkkalespor’u Kırıkkale’ye sevdireceğiz. Şehir bizim şehrimizdir. Kırıkkalespor’un ismini Türkiye’de ve gittiğimiz illerde en güzel şekilde duyuracağız. Spor’un şehre ve esnafa büyük bir katkısı bulunmaktadır. Bunun için Kırıkkalespor’a hep birlikte sahip çıkalım” dedi.

Başkan Cebeci’ye başarılar diledik Kırıkkalespor’un sahipsiz olmadığını ve her zaman Kırıkkalespor’un yanında olduğunu söyledik bizde gazete olarak elimizden geldiğince Kırıkkale sporun haberlerini gazetemizde yer vereceğiz dedik. “Kırıkkalespor Kırıkkale halkının ortak paydası ve değeridir. Kırıkkalespor’a her yaştan her kesimden insanın ortak heyecanıdır. Kırıkkalespor Kırıkkale’nin markasıdır” dedi. Diğer yandan sezon öncesi Kırıkkale de bulunan ulusal ve yerel spor muhabirleri ile bir araya geleceklerinde belirtti.

Kırıkkale / Kenthaber
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 18:51:17
Güncelleme :16 Ağustos 2008 Cumartesi 11:33:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SERKAN SEVİNÇ IP: 78.164.237.xxx Tarih : 15.08.2008 22:37:46

kırıkkale spora candan destekleyen herkese çok teşekkür ederim özellikle kırıkkale spor takımının başkan yardımcılığını kabul eden MUSTAFA SEVİNÇ çok teşekkür ederim bu sezonda inşallah birinci,likle tamamlayacagız.KIRIKKALE SPORA BAŞARILAR