16
Mayıs
2024
Perşembe
KIRIKKALE

Kırıkkale için el ele...

MİLLETVEKİLLERİ DEĞERLENDİRME VE PLANLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Kırıkkale Milletvekilleri, Kırıkkale'nin yeni vizyonu için çalışmalara başladı. Kırıkkale'nin gelişmesi için ilk toplantı MÜSİAD başkanlık makamında yapıldı.

12 Haziran 2011 tarihinde yapılan seçimlerde Kırıkkale'den Milletvekili seçilen Prof. Dr. Beşir Atalay, Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Saygılı birlikte değerlendirme ve planlama çalışmalarına başladı. Beşir Atalay'ın başkanlığında yapılan çalışma toplantısı yaklaşık iki saat sürdü. İlk toplantının gündeminde seçim sonuçları vardı. Toplantıda seçim sonuçları değerlendirildi.

AK Parti Kırıkkale milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay, çalışmaların plan ve projeler dahilinde gerçekleştiğini söyledi. Ağır eleştiriler olmadıkça karşı partililere cevap bile vermediklerini hatırlatan Atalay, "Yapılan bütün çalışmalar istişare çerçevesinde oluştu. 13 büyük toplantı düzenlendi. Sabahları meslek kuruluşlarına kahvaltılar verildi. Toplam 11 bin 975 kişi bu toplantılara katıldı. 20 adet ulusal kanalda programlar düzenlendi. Bunun 15 tanesi Kırıkkale'de gerçekleşti. 28 adet mahalle toplantısı yapıldı. Bütün köylere gidildi. Eli sıkılmadık esnaf kalmadı. Radyo programları düzenlendi. Ulusal basının temsilcilerini Kırıkkale'de ağırladık. Kırıkkale'de toplam 5 anket düzenledi. Bunların 3 tanesi genel merkez yaptı, 2 tanesini Kırıkkale teşkilatı gerçekleştirdi. Yapılan kampanya çalışması güvene dayalı oldu. Bundan sonrada halkın içinde olacağız ve Kırıkkale'nin daha da büyümesi için var gücümüzle çalışacağız. Kırıkkale ve Türkiye'de büyük bir başarı sağladık. Seçim sürecinde partimize oy veren, vermeyen herkese teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan, Kırıkkale'nin bugünü ve geleceği ile ilgili vizyon planlanması hususlarının ele alındığı toplantı da karşılıklı görüş alışverişleri ortaya konuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2011 Çarşamba 16:51:01
Güncelleme :15 Haziran 2011 Çarşamba 19:26:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?