22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

'Kırıkkale kalemiz olacak'

DYP GENEL BAŞKANI ÇETİN ÖZAÇIKGÖZ KIRIKKALE'DE

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz bir dizi ziyaret için Kırıkkale'ye geldi.

Ziyarette basın mensupları ile biraraya gelen Özaçıkgöz, Türkiye gündemini değerlendirdiği konuşmasında yeni anayasa, açılım ve kaçak Ermeniler konusundaki sıkıntıları dile getirdi.

DYP Genel Başkanı Özaçıkgöz yaklaşan genel seçime ilişkin olarak ise, "Biz seçime hazırız. Kırıkkale bizim kalemiz olacak" dedi.

Derya Alabalık Restoran'da basın mensupları ve çok sayıda partili ile bir araya gelerek Türkiye gündemini yakından ilgilendiren konularda açıklamalarda bulunan DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, "Doğru Yol yumruğunu sıktı ve ortaya koydu. Büyük emaneti milletten istemek üzere harekete geçtik. Milletimizle sandık başında kucaklaşacağız. Milletin hizmetine amadeyiz" şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının soruları üzerine yeni anayasa çalışmaları konusunda açıklamalarda bulunan Özaçıkgöz, "Başbakan Tayyip Erdoğan'ın sabah şerifleri hayrolsun. Akşam feneri nerede söndürdün? Türkiye'nin orasından burasından yamanacak değil yepyeni bir Anayasa'ya ihtiyacı var. Ancak Türkiye henüz buna hazır değil. 15. maddenin kaldırılmasıyla ilgili yapılacak düzenleme yerinde bir karar olacaktır" diye konuştu.

Konuşmalarında açılım konusuna da değinen Özaçıkgöz, "Türkiye bu fırsatı kaçırmamalıydı. Biz Türkiye'nin yararına olacak her şeye varız. Açılım dediler aradan tam 10 ay geçti. Parti olarak Türkiye'nin milli bütünlüğü aleyhine olacak her türlü projenin de karşısındayız" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında Türkiye'de yaşayan kaçak Ermenilerin sınır dışı edilmesi konusuna ilişkin olarak da açıklamalarda bulunan Özaçıkgöz, "Başbakan Ermenileri kaçak olarak ifade ediyorsa suçüstü yakalanmıştır" iddiasında bulundu.

DYP'yi sıfırdan aldıklarını, partiyi teslim aldıklarında bir kürdanının dahi olmadığını belirten Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz "Toplam 40 il teşkilatımızı yeniden yapılandırdık. Bu sayı önümüzdeki günlerde 45 olacak. Onlar varları yok ettiler. Biz yoktan var ediyoruz. Kırıkkale bizim kalemiz olacak bir seçime hazırız. Yeter ki halkımız destek versin" dedi.

DYP GENEL BAŞKANI ÇETİN ÖZAÇIKGÖZ KIRIKKALE'DE
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2010 Pazar 16:21:05
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 10:57:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?