21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Kırıkkale'de kaza yerine gelen ambulansta doktor ve hemşire yoktu

Kırıkkale-Ankara karayolunda meydana gelen bir trafik kazasına giden 112 Hızır Acil ambulansında doktor ve hemşirenin bulunmağı belirtildi.

Kırıkkale’nin Ankara karayolu güzergahında Yahşihan ilçe kaymakamının makam otosunun karıştığı kazayı görenler 112 Hızır Acil’e haber verdiler. Kaza yerine gelen ambulanstan doktor ve hemşire yerine sağlık görevlisi ve ambulans şoförü inerek yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra kaza yerindeki herkesin şaşkın bakışları arasında yaralıyı alıp hastaneye götürdü. Ambulans da bulunan görevli durumu görüntülemeye çalışan kameramanı engellemek istedi.
Trafik kazasına gelen ambulans da doktor ve hemşire olmamasını değerlendiren vatandaşlar, "Bu kazada şükür ki önemli bir yaralı yok. Ya kazada durumu ağır yaralılar olsaydı. Neden kazaya gelen ambulans da doktor veya hemşire olmuyor. Yetkililerin bu duruma el koymalarını bekliyoruz. Bugün bu ihmal önemli değil gibi görülür ama yarın bir insanın hayatına mal olabilir" dediler.

KIRIKKALE-(İHA)
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2004 Çarşamba 14:24:18
Güncelleme :12 Mayıs 2004 Çarşamba 15:27:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SAMET ENGİN IP: 212.156.222.xxx Tarih : 9.02.2008 16:24:56

BU HABERİ KİM YAZDIYSA BAN ÇOĞU ŞEYİ UYDURMA GELDİ DR OLMAMAMASI HATA AMA HEMŞİRE İLE ALKASI YOK ÇÜNKÜ İÇİNDEK SAĞIL PERSONELİ SAĞLIK MEMURU YADA ACİL TIP TEKNİSYENİYSE HEMŞİREDEN GÖREVCE YÜKSEK HEMŞİRE ARTIK BİTTİ BUNUN FARKINA VARIN VE 112 NİN AÇIĞINI ARAMAKTANSA ORADA İNSANALAR UĞRUNA VEREN SAĞLIK PERSONELLERİNİ ÖLÜMÜNE NE İŞLER YAPTIĞINI KAZALARA ÇIKTIĞINI GÖRÜN BUNU FARKINA VARIN İNSANLARI YANLIŞ YORUMLARLA ETKİLEMEYİN