21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Kırıkkale'de korkunç kaza

Kırıkkale-Kayseri karayolunun 44. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı. 3'ü ağır olmak üzere toplam 17 yaralının tedavileri ise sürüyor. 

Kırıkkale'nin Keskin İlçesi'nin Kasımoğlu Köyü yakınlarında, Kırıkkale-Kayseri karayolunun 44. kilometresinde sabaha karşı saat 05.00 sıralarında meydana gelen kazada, Kayseri'den Ankara istikametine gitmekte olan Musa Barak yönetimindeki 34 VD 6633 plakalı yolcu otobüsüyle İstanbul'dan Kayseri istikametine gitmekte olan Ömer Alnıaçık idaresindeki 34 AY 4181 plakalı bira yüklü kamyon çarpıştı. Kazada, otobüs şoförü Musa Barak ile otobüste bulunanlardan Cem Yanıklar ve kimliği tespit edilemeyen 19 yaşındaki bir erkek yolcuyla kamyon şoförü Ömer Alnıaçık ve kimliği tespit edilemeyen bir bayan hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 3'ü ağır toplam 17 kişi ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralılardan kimlikleri belirlenen 12'sinin isimleri şöyle:
"Mürsel Ünaşan, Mehmet Nevruz, Hacı Mehmet Yıldız, Fikri Şahin, Duygu Şahin, Bahar Baran, Süleyman Özgür, Gökhan Canbulat, Ayşe Ünaşan, Murat Karaman, Oğuz Tümükçü ve Yasin Yağmur." 

Yaralılardan Fikri-Duygu Şahin çiftinin Avusturya'dan izine gelen gurbetçiler olduğu ve çiftin hayatı tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Yaralı Süleyman Özgür'ün ise vatani görevini yapmak üzere Ankara'ya gitmekte olduğu belirtildi.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2006 Cuma 11:17:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?