21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Kırıkkale'de spora destek verenlere teşekkür belgesi

Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Muzaffer Ay ve Hürriyet İlköğretim Okulu Müdürü Bayram Aydoğdu'yu ziyaret eden Arkaltı, müdürlere teşekkür belgesi verdi. Arkaltı, amaçlarının Kırıkkale gençliğini spora kanalize etmek ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğunu söyledi. Arkaltı, "Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak bizim görevimiz. Biz Gençlik ve Spor Müdürlüğüyüz. Spor salonların yanı sıra gençlerin sorunları ile ilgilenmek zorundayız. Okul kulüplerinin kurulması ile sporu tabana yaymayı amaçlıyoruz. Tabanda bu problemi çözersek, Kırıkkale'nin ufku açılır. Böylece sporda da söz sahibi iller arasında yer alacağımıza inanıyorum" dedi.
Teşekkür belgelerini alan okul müdürleri ise ülkenin genç beyinlere ihtiyacı olduğunu, bunun içinde okuldaki mevcut elit sporculardan oluşacak spor kulüplerinin başarılı olacağına inandıklarını belirttiler.
Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Muzaffer Ay, okullarında 2500 öğrencinin öğretim gördüğünü ve bu öğrencilerin bir çoğunun değişik branşlarda faaliyet gösteren kulüplerde forma giydiğini belirterek, "Bu öğrencilerimizin kendi okul takımlarında daha başarılı olacağına inanıyorum. Kulüp kurulması için çalışmayı bugünden itibaren başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.
SÜLEYMAN YILMAZ - KIRIKKALE (İHA)
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2004 Salı 20:41:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?