21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Kırıkkale'de şüpheli ölüm

Kırıkkale'de, bir süre önce eşinden ayrılarak baba evine dönen genç kadın, silahla vurulmuş olarak bulundu. Genç kadının ölümündeki sır perdesinin Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsiden sonra aydınlatılacağı belirtildi.


Edinilen bilgiye göre, bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen ve Kurtuluş Mahallesi Yeşilöz Caddesi 51. Sokak 6 numarada bulunan babasının evinde yaşamaya başlayan Kevser Germen (17), dün akşam saatlerinde ölü bulundu. Komşuların duyduğu silah sesinin ardından genç kadın evde, karnından 2 kurşunla vurulmuş olarak bulundu. Olay yerinde 7.65 çapında bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.


Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Kevser Germen'in ölümüyle ilgili olarak bir kişinin göz altına alındığı ve emniyette sorgulandığı öğrenildi. Genç gelinin yakınlarının, yaşadığı sorunlara rağmen Germen'in intihar etmiş olamayacağını söylemesi üzerine genç kadının cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Genç kadının, eşinden ayrıldıktan sonra psikolojik sorunlar yaşadığı ve kimseyle görüşmediği öğrenildi.


Genç kadının, 15 yaşında evlendiğini ve yaşadığı sorunlar sebebiyle yaklaşık bir ay kadar önce boşandığını söyleyen yakınları, Germen'in ölümüne hala inanamadıklarını söyledi. Talihsiz kadının cesedi evden çıkarılırken, bazı yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Germen'in boşandığı eşinin ise ayrıldıktan sonra Avustralya'ya gittiği ve burada yaşadığı öğrenildi.

KIRIKKALE - İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2004 Cumartesi 16:27:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?