21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Kırıkkale'de şüpheli ölüme tutuklama

 Eşinden ayrılarak babaevine dönen genç kadının başına silahla ateş edilmek suretiyle öldürülmesinin ardından şüpheli olarak gözaltına alınan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen ve Kurtuluş Mahallesi Yeşilöz Caddesi 51.Sokak 6 numarada ailesiyle birlikte ikamet eden Kevser Germen (17), kafasına iki el ateş edilmiş halde bulunmuştu. Olayla ilgili Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çok yönlü soruşturma başlattı.
Olay yerinde 7.65 çapında bir ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği hadisede Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri Araştırma ekipleri tarafından bulunan deliller doğrultusunda Yunus Teke isimli şahıs gözaltına alındı. Olay günü gece geç saatlere kadar Kevser Germen ile Yunus Teke'nin aynı evde olduğunun ortaya çıkması, şahsın, polisin yaptığı sorgulamada ölen kadınla birlikte olduğunu itiraf etmesi üzerine Yunus Teke'nin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verildi
Öte yandan, genç kadının, 15 yaşında evlendiğini ve yaşadığı sorunlar sebebiyle yaklaşık bir ay kadar önce boşandığını söyleyen yakınları, Germen'in ölümüne hala inanamadıklarını ifade etti.
KIRIKKALE - İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2004 Pazartesi 20:08:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?