16
Mayıs
2024
Perşembe
KIRIKKALE

Kırıkkaleli gazeteci yardım bekliyor

Kırıkkale'de habere giderken geçirdiği kaza sonucu sakat kalan gazeteci, protez el taktırmak için yardım bekliyor.

Geçtiğimiz yıl Kırıkkalespor maçına giderken tren garında raylardan geçtiği sırada çarpan vagon yüzünden sakat kalan Kırıkkale'li gazeteci İbrahim Akpınar, yardım bekliyor. Aylarca komada yaşam mücadelesi veren gazeteci şimdi ancak bastonla gezebiliyor.

Sağ elinin de 4 parmağını kaybettiği için hiçbir iş yapamayan Akpınar, protez el taktırmak istiyor. Yardım isteyen gazeteci Akpınar, "Protez el için 5 bin YTL istiyorlar. Ben yeşil kartlıyım ama çok zor durumdayım, aileme dahi bakamıyorum. Bana yardım edecek insanlar arıyorum. Kendi meslektaşlarım isterlerse bir kampanya yapabilirler. Meslektaşlarım lütfen bana destek olun. Kırıkkalespor'dan ve Valilikten destek görüyorum. Diğer yardımlar ufak çapta yardımlardır. Kolum sakat kaldı. Kolumun eski haline gelebilmesi için ameliyat gerekiyor. Bunun içinde tüm masrafların 5 bin YTL tuttuğunu söylediler. Ben bir çocukla annemin yanındayım ona muhtaç yaşıyorum. Başka bir kazancımız yok. Devlet Demir Yolları'yla olan hukuki mücadeleyi kaybettim. Ankara Numune Hastanesi'nin masraflarını karşılayabilirsem bana protez el takılacak" dedi.

Kırıkkale'de yerel gazetelerde muhabirlik yapan İbrahim Akpınar yetkililere seslenerek kendisine yardım edilmesini istedi.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 15:51:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yunus oktem IP: 88.230.115.xxx Tarih : 12.04.2008 22:09:30

selam ben kırıkkaleden yunus gazateci abimize geçmiş olsun diyorum allah şifasını versin inşallah gazeteci abimize protez el için yardım edilir saygılarımla yunus oktem