21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Kırıkkalespor'a ceza yağdı

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) haftalık olağan toplantısında, Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta oynanan Yimpaş Yozgatspor-Kırıkkalespor karşılaşması sonrasında çıkan olaylar nedeniyle iki takıma da ceza verildi.
 
Maç sonrası çıkan olaylarda adı geçen Kırıkkalespor'un kaleci antrenörü Mehmet Cömert'e 2, futbolcu Coşkun'a ise 1 maç ceza verildi.
Yozgatspor'a ise 3 bin YTL para cezası verildi. Karşılaşma sonrasında Kırıkkalespor taraftarlarının kırdığı koltukların faturası da Kırıkkalespor Kulübü'ne kesildi. Cezaların artık ağırlaştığını belirten Kırıkkalespor İdari Menajeri Atilla Gerin, taraftarların dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Gerin, "Kırılan koltukların faturası kulübümüz tarafından karşılanacak. Bunun için daha dikkatli olmalıyız.
Önümüzdeki maçlarımız birer final havasında geçecek. Dolayısıyla taraftarından futbolcusuna, yöneticiden en alttaki görevlisine kadar hepimize düşen görev daha sakin ve temkinli hareket etmektir. Kışkırtmalara gelmeden hedeflediğimiz yolda ilerlemeliyiz" dedi.
 
Arsinspor maçında tribünde olan Cömert'in cezası, bu hafta oynanacak Giresun maçı sonrasında bitecek. Arsinspor maçı kadrosunda yer almayan Coşkun ise cezasını tamamladı.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2006 Perşembe 12:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?