21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Kızılırmak Nehri'ne akın

KIRIKKALE'DE VATANDAŞLAR SERİNLEMEK İÇİN KIZILIRMAK NEHRİ'NE GİRİYOR

Hava sıcaklıklarının 35 dereceyi bulduğu Kırıkkale'de çocuklar serinlemek için havuz yerine Kızılırmak'a Nehri'ne akın ediyor.

Her yıl onlarca insanın boğularak can verdiği Kırıkkale'de yine aynı görüntüler sergileniyor. Sıcaklığın 35 dereceyi bulduğu Kırıkkale'de tüm uyarılara rağmen vatandaşlar hala çocuklarının Kızılırmak'ın azgın suları arasında yüzmelerine müsaade ediyorlar. Sıcaktan bunalan vatandaşlar yaz tatilini değerlendirmek için zaman zaman kentte bulunan Celal Bayar Parkı'na akın ediyorlar. Ancak çocuklar ve bazı vatandaşlar yasak olmasına rağmen Kızılırmak'ta serinlemeye çalışıyor. Azgın sular arasında bir müddet

yüzen çocuklar daha sonra güneşlenerek serinlemenin tadını çıkartıyor.

Yetkililer yüzmek isteyen vatandaşların kentte bulunan olimpik yüzme havuzlarını tercih etmelerini isteyerek, "Kırıkkale'de 2 havuzumuz var. Fakat hala halkımız Kızılırmak'ta yüzmeye geliyorlar. 3-5 lira için canını tehlikeye atıyor. Havuzlarda herhangi bir boğulma olayına meyil verilmemesi için devamlı görevliler bulunuyor" dediler.

Bunaltan hava yüzünden vatandaşlar değişik yöntemlerle serinlemeye çalışırken hava sıcaklığının daha da artacağı belirtiliyor.

KIRIKKALE'DE VATANDAŞLAR SERİNLEMEK İÇİN KIZILIRMAK NEHRİ'NE GİRİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2010 Salı 16:55:04
Güncelleme :20 Temmuz 2010 Salı 19:07:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?