22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

KOÇ'tan YİBO'ya laboratuvar

KOÇ Holding ve Kırıkkale bayileri sponsorluğunda Kırıkkale Hüseyin Kahya Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda yaptırılan Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Laboratuvarı açıldı. 

Laboratuvar açılışını, Vali Vekili Hüseyin Kulözü ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Zengin yaptı. Kırıkkale'de bu tür güzel etkinliklerin yapılmasını canı gönülden istediklerini söyleyen Vali Vekili Kulözü, yardımlarından dolayı Koç Holding yöneticilerine teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Zengin de, "Kırıkkale'ye yapılan bu güzel yatırımın devamının gelmesini diliyoruz. İnşallah her okulumuz böyle güzel bir imkana sahip olur" diye konuştu. Okul Aile Birliği Başkanı Rasim Tekdemir ise, "Mayıs ayının son haftası Koç Holding'in kuruluş yıl dönemi olduğu için Koç Holding il çapında yatırım yapacak. Bugün açılışını yaptığımız laboratuvarların okulumuzun başarısını arttıracağına inancım tamdır" dedi.
.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2006 Salı 14:30:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi IP: 85.98.85.xxx Tarih : 3.08.2006 11:30:15
y.i.b.o,da özel şirkette bende çalışmıştım.elimden geldiği kadar okula hizmet etmiştim.ne güzelki koç,gibi dünyanın büyük firmalarından birisi böyle eğitime muhtaç çocuklara güzel bir laboratuar kurduğu için şahsım adına teşekür ediyorum.derısı diger firmalarımızı başına olsun saygılarımla.ERDAL GEYİKÇİ.....!