21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Korkmaz'ın seçim bürosu açıldı

Kırıkkale Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Veli Korkmaz'ın Zafer Caddesi'ndeki seçim merkezi açıldı. Açılışa AK Parti Milletvekillerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Saat 14.00'de başlayan açılış töreninde AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Vahit Erdem, Turan Kıratlı, Prof. Dr. Mustafa Özbayrak, Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, Kadın Kolları, il ve ilçe yöneticileri, ilçe ve belde belediye başkan adayları, sivil toplum temsilcileri, dernek yöneticileri, çok sayıda işçi, esnaf ve vatandaş katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Kırıkkale Belediye Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Veli Korkmaz, "Kırıkkale'de merkez büromuzu açmak için burada toplandık. 5 yıllık süre içinde Kırıkkaleli hemşerilerimiz ile birlikte beraber olduk. Hizmetin en iyisini yapmaya çalıştık. Kırıkkale'nin en temel sorunların başında gelen su problemini çözdük. Samsun Bulvarı üzerinde 100 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaptık. Yollarımızla, kaldırımlarımızla, itfaiyemizle, iş merkezlerimizle, devlet- belediye işbirliği içerisinde yapılan stadyumumuzla, yüzme havuzumuzla sadece belediye olarak 100 milyon TL'nin üzerinde yatırım gerçekleştirdik. Bazı mahallelerimizde tabii ki sıkıntılarımız var. Bu sıkıntılar da doğalgazdan dolayı oluştu. Bu sıkıntıları da en kısa zamanda gidermeye çalışıyoruz" dedi.

''Kırıkkale'ye en iyi hizmeti bizim sunacağımız konusunda hiç kimsenin şüphesi olmasın'' ifadelerini kullanan Korkmaz, "Geride kalan 5 yılda olduğu gibi gelecek 5 yıl içinde de partimizin genel ilkeleri doğrultusunda en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Her şeyi tam olarak yapmak bazen söz konusu olmuyor. Her zaman en iyi hizmeti yapmaya çalışırken oldukça dikkatli olduk. Hata yaptık ancak asla yanlış yapmadık. Çünkü biz idareciler geleceğimizden sorumluyuz. Bizden desteğini esirgemeyen hükümetimize, milletvekillerimize ve halkımıza teşekkürlerimi iletmek istiyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri adına konuşan Vahit Erdem de, "5 yıldır iktidarda olan AK Parti belediyeleri Türkiye'nin her tarafında bulunan illerin çehresini değiştirdi. Bu hizmetlerin devam etmesi gerekiyor. Merkezi hükümetin belediyeler ile iç içe olması gerekiyor. Hizmet için bu gerekli. Güzel bir Kırıkkale oluşturmak için hizmetlerin bütünlüğünün devamlılığı gerekiyor. Kırıkkale'den geçen seçime göre daha fazla oy bekliyoruz. Böylece Başbakan'ın karşısında çıktığımızda Kırıkkale için daha çok istekte bulunabileceğiz. İşsizliğe çare bulacağız. Kırıkkale'yi teşvik kapsamına aldırarak daha güzel hizmetlerin gelmesini sağlayacağız. Aday adaylığı süreci geride kaldı. Bazı dedikodular oldu. Artık ileriye bakmamızın zamanı geldi. Birlik ve beraberlik içinde yeni dönemde Kırıkkale için aşk ile çalışmalıyız" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Veli Korkmaz tebrikleri kabul etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 13:08:44
Güncelleme :12 Şubat 2009 Perşembe 13:17:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?