22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Liseli Özlem sır oldu!

KIRIKKALE'de, 8 gün önce "Okula gidiyorum" diyerek evinden çıkan lise öğrencisi 17 yaşındaki Özlem Çetin'den bir daha haber alınamadı. Baba Oğuz Çetin, "Kaçırılmasından korkuyoruz. Gecemiz gündüzümüze karıştı, gözlerimize uyku girmiyor" dedi.

Günnaz- Oğuz Çetin çifti, okula gitmek için 8 gün önce sabah evden çıkan kızları Özlem akşama kadar eve dönmeyince polis merkezine gidip kayıp başvurusunda bulundu. Kırıkkale'de çalmadık kapı bırakmadıklarını söyleyen gözü yaşlı anne Günnaz Çetin, kızının kaybolacak yaşta olmadığını söyledi.Günnüz Çetin, "Bize çok düşkündür. Bizi bırakıp da bir yere gitmez. 8 gün oldu ve hiçbir haber alamadık. Hayatında endişe duyuyoruz" dedi.

Özlem için göz yaşı döken baba Oğuz Çetin ise kızının kaçırılmasından endişe ettiklerini belirterek, "Kızım okulunu ve ailesini seven bir insandı. Hep gelecek için düşünceler taşırdı. Kızımı bilen ya da görenler insaniyet namına bizlere haber versinler. Gecemiz gündüzümüze karıştı, gözlerimize uyku girmiyor. Ne olur sevinçli bir haber verilsin" diye konuştu.

...
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2013 Çarşamba 13:24:13
Güncelleme :20 Nisan 2013 Cumartesi 15:56:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?