22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Lunapark eğlencesi kötü bitti

KIRIKKALE'nin Bahşılı İlçesi'nde, daha önce ölümlü kazanın da meydana geldiği lunaparkta bir kaza daha meydana geldi. İsmail Akpınar, bindiği gondoldan inerken ayağının merdivenlere takılması sonucu düşüp başından yaralandı.

Adını sık sık meydana gelen kazalarla duyuran Bahşılı'daki Celal Bayar Parkı içerisindeki lunaparkta yine kaza meydana geldi.

Sanayi Çarşısı'nda esnaflık yapan İsmail Akpınar, gondoldan inerken ayağının merdivenlere takılması sonucu düştü. Başından yaralanan Akpınar, yakınları tarafından önce Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne, ardından durumunun ciddi olması nedeniyle Ankara'ya kaldırıldı.

Aynı parktaki ahtapota Avustralya'dan tatillerini geçirmek üzere Kırıkkale'ye gelen gurbetçi Çelebi Ailesi'nin kızları 19 yaşındaki Gülşah ile 17 yaşındaki Tuğçe, ‘ahtapot’tan düşmüştü. Hızla dönen ve aniden alçalıp yükselen aracın durmak için yavaşladığı sırada emniyet kemerlerini açıp inmeye kalkışan iki kız, savrulmuşlardı.

Abla Gülşah Çelebi makine ile zemin arasında sürüklenirken, Tuğçe ise yaklaşık 1.5 metrelik yükseklikten yere düşmüştü. Genç kızların feryatları üzerine ahtapot hemen durdurulurken, ağır yaralanan Gülşah ile kız kardeşi Tuğçe Çelebi ambulansla önce Kırıkkale Devlet Hastanesi’ne ardından da Yüksek İhtisas Hastanesi’ne sevk edilmişti. İç kanama geçirdiği belirlenen Gülşah Çelebi doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamazken, Tuğçe ise bir süre önce sağlığına kavuşmuştu.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 15:33:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?