22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Maganda kurşunu ağır yaraladı

Kırıkkale'de  evinin balkonunda oturan 29 yaşındaki Öcal Veske, henüz nereden ve kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tabancadan çıkan kurşununu göğsüne isabet etmesiyle ağır yaraladı.

Çallıöz Mahallesi'nde, evinin bulunduğu mevkiide düğünlerin bulunduğu sırada balkonunda otururken birden göğsünden vurulup kanlar içinde yere yığılan Öcal Veske, evde bulunan yakınlarının yardımıyla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Kırıkkale Emniyet Müdürü Salim Akça, düğünlerde atılan silahlarla ilgili olarak daha ağır cezalar getireceklerini, gerekirse düğün sahibi ve damadı dahi gözaltına alacaklarını belirtirken Veske'nin yaralanmasıyla ilgili soruşturmanın başladığını açıkladı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2008 Pazar 15:19:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erkut güney IP: 78.160.2.xxx Tarih : 6.08.2008 01:06:40

KIRIKKALEMİZDE SİLAH ATMA GELENEĞİ YÜZÜNDEN HER YIL 3-4 KİŞİ ÖLMEKTE ÇOK FAZLA KİŞİ DE YARALANMAKTADIR.DÜĞÜN OLSUN VEYA OLMASIN SİLAH SESİ HİÇ KESİLMİYOR. İNSANLAR BALKONDA VEYA BAHÇESİNDE OTURURKEN, DIŞARIDA DOLAŞIRKEN VURULABİLİYOR.ŞİMDİYE KADAR BU DUURMA BİR ÇÖZÜM BULUNAMADI.İNŞALLAH DAHA FAZLA ÖLEN , YARALANAN OLMAZ.