21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Mehteranlı huzur toplantısı

Kırıkkale polisinin geleneksel olarak yaptığı huzur toplantısı, bu kez Hüseyin Kahya Parkı’nda Mehteran eşliğinde gerçekleştirildi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer, Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Murat Aykaç ve sivil toplum kuruluş yetkililerinin de katıldığı huzur toplantısına, vatandaşlar da oldukça ilgi gösterdi.

Toplantıya katılanlara ekmek arası döner ve ayran ikram edildi. Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Murat Aykaç, şehrin huzur açısından bir problemi bulunmadığını, bu tür toplantılarla halka daha yakınlaştıklarını söyledi. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, polisin şehirde başarılı hizmetleri bulunduğunu belirterek, geçen yıl en huzurlu 4 ilden birisi olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, toplumun ağaçların dalı gibi olduğunu, iyileri de kötüleri de beraberinde barındırdığını belirterek, "Ancak polis iyilerin yanında kötülerin karşısındadır. Şehrimizin huzurunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Kırıkkale asayiş yönünden bu sükunetini koruyacaktır. Kırıkkale halkına söz veriyorum kötülerin değil iyilerin dediği olacaktır" dedi.

Huzur toplantısında Kırıkkale Bakkalar, Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı İbrahim Çelebi Kırıkkale’de son günlerde polisin hırsızlara karşı yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı İl Emniyet Müdürü Murat Aykaç’a şükran plaketi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2005 Pazartesi 18:20:36
Güncelleme :23 Haziran 2005 Perşembe 01:19:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?