22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Memura bu kış giyecek yok!

KIRIKKALE'DE MEMUR VE HİZMETLİLERE GİYECEK YARDIMI YAPILMADI

Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak bir basın açıklaması yaparak İlköğretimde görevli memur ve hizmetlilere mart ve nisan aylarında yapılması gereken giyecek yardımının kasım ayı olmasına rağmen halen yapılmadığını, memur ve hizmetlilerin bu konuda mağdur edildiğini söyledi.

Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, "Çeşitli mazeretler öne sürerek bunun en kısa zamanda yapılacağını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden şu ana kadar ses çıkmamıştır. Oysa 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 211. maddesi gereğince verilmesi öngörülen giyecek yardımı ilgili hususların belirtildiği 'Memurlara yapılacak giyecek yardımı yönetmeliğine' göre bu giyeceklerin en geç mart ve nisan aylarında verilmesi gerekirken kasım ayının ortasına gelinmesine rağmen bunlar en doğal

haklarından mahrum edilmişlerdir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden konuyla ilgilenen yetkili kişileri bu konuda biraz daha özen göstermeye, en kısa zamanda giyecek yardımının ilgili kişilere ulaştırılmasını bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 16:46:02
Güncelleme :11 Kasım 2009 Çarşamba 21:17:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?