22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Nikahsız eş zoruyla fuhuş!

Kırıkkale’de A.Ö. ile nikahsız yaşayan Y.S. adlı kadın, kocasının zorlamasıyla 7 yıldır parayla ilişkiye girdiğini iddia ettiği N.E.’nin kızına da sarkıntılık yaptığını öğrenince soluğu karakolda aldı. Mahkemeye çıkarılan N.E. ve A.Ö., tutuklandı.

Gündoğdu Mahallesinde tek katlı ahsap bir gecekonduda kiracı olarak oturan ve inşaatlarda iş bulduğunda amelelik yapan 49 yaşındaki A.Ö., 46 yaşındaki Y.S. ile 17 yıl önce nikahsız olarak birlikte yaşamaya başladı.

Bu birliktelikten 15 yaşında S.S. adlı bir kız çocuğu olan A.Ö., iddiaya göre geçim sıkıntısı çekmesi nedeniyle 7 yıl önce bir düğünde müzisyenlik yapan N.E. adlı kişiyi evine götürüp eşi Y.S. ile tanıştırdı. Düğünlerde saz çalarak geçimini sağlayan N.E. ise erzak ve para karşılığında Y.S. adlı kadınla 7 yıl boyunca ilişkiye girdi.

Y.S., ilişkide bulunduğu N.E.’nin ilköğretim 6’ncı sınıftan ayrılan 15 yaşındaki S.S. adlı kızına da tacizde bulunduğunu öğrenmesi üzerine öfkelenip durumu Kırıkkale İstikbal Karakolu’na bildirdi.

Harekete geçen polis ekipleri, Y.S. adlı kadının nikahsız yaşadığı eşi A.Ö. ile ilişkide bulunduğu N.E.’yi yakalayıp gözaltına aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Kırıkkale Sulh Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkarılan A.Ö. ile N.E. tutuklanarak Kırşehir Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 13:16:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?