22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Objektife yansıyan kareler

Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısı dernek binasında gerçekleştirildi.

Toplantıda ''10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'' etkinlikleri ele alındı.


Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada, "Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Derneği, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde gazetecilerin objektifine yansıyan ilginç haber fotoğrafları için sergi açmayı kararlaştırmıştır" denildi.

Kırıkkale'de görev yapan gazetecilerin objektiflerine yansıyan ilginç haber kareleri için 'Basından Kareler' isimli bir fotoğraf sergisi açacaklarını belirten Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Selci, "Kırıkkale'de fedakarca görev yapan gazetecilerimizin objektiflerine yansıyan ilginç fotoğraflarını kamuoyuyla paylaşmak istedik. Gazetelerde yayınlanmayan çok sayıda fotoğrafın kamuoyunun ilgisini çekeceğini düşündük. Gazetecilerin sergiye katılmak istedikleri fotoğraflarını 20 Aralık 2007 tarihine kadar Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti'ne teslim etmelerini bekliyoruz" dedi


Serginin 3 gün halka açık olacağını ayrıca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü programı çerçevesinde basın kuruluşları arasında futbol müsabakaları ve konferans gibi bazı etkinlikler düzenleneceğini ifade eden Selci, bu konudaki hazırlıkların devam ettiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2007 Çarşamba 10:49:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?