22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Öğrencilerin komutanlardan ilginç talebi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı çerçevesinde, Kırıkkale Hürriyet İlköğretim Okulu’nu temsilen bir gurup öğrenci, Kırıkkale İl Jandarma Alay Komutanlığı’nı ziyaret etti ve ilginç taleplerde bulundu.

Kırıkkale İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Fuat Karatay’ın misafiri olan öğrenciler, komutanlığın birimlerini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrencilerin Alay Komutanı’ndan talebi ise ilginçti. Hürriyet İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Halil Bakır, Alay Komutanı’ndan okul çevresindeki tinercilere bir çözüm bulunmasını istedi.

Okul Müdürü Bayram Aydoğdu ve öğretmen Yasemin Algan ile birlikte gelen öğrencilerin, jandarmanın tertip, düzen ve çalışmalarını çok beğendiği görüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2005 Cuma 22:13:55
Güncelleme :26 Nisan 2005 Salı 15:41:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ümit oguzcan kızıltaş IP: 85.97.53.xxx Tarih : 25.04.2005 20:52:12
Selam ben bodrum'da oturan bir Kırıkkaleliyim jandarma komutanıma saygı ve sewgilerimi iletireim.Böyle olayların olması bizi sewindieiyor özellikle gürbetçiler adına ben Kırıkkale'de yaşadım oranın ne oldugunuda bilirim 'Halil BAKIR'olması lazım bir soru sormuş tinercilere bir çözüm bulunsun diye jandarma komutanına deyil bunu Kırıkkale emniyet müdürüne söylemeleri lazım bence,herkeze saygı we sewgilerimi iletirim BODRUMLU_71