21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Öğrencilerin önlük heyecanı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜK GİYDİ

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde klinik hizmetine başlayan 4'üncü sınıf öğrencileri için önlük giyme töreni düzenlendi.

Törende 17 öğrenci beyaz önlük giymenin heyecanını yaşadı.

Fakültenin Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Kırıkkale Vali yardımcısı Fethi Yorulmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Şengül, Garnizon Komutanı Vekili Zafer Akay, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Belediye Başkan yardımcısı Ali Danış ile öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, diş hekimliğinin hassas bir meslek olduğunu belirterek, "Bu meslek maliyetli ve eğitimi zordur" dedi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Şengül ise, fakülte altyapısı ve teknolojik altyapısı hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından 3. dönem birincisi Berrin Çaylak'a, 2. dönem birincisi Ali Çavana'ya, 1. dönem birincileri Gözde Eşen ve Ayşe Karabaş ile 2010 ÖYS'de en yüksek puan alan Turgut Tıraş'a Vali Vekili Fethi Yorulmaz, öğretim görevlilerine ise Rektör Ekrem Yıldız başarı belgesi verildi.

Belge törenin ardından 17 öğrenci beyaz önlük giydi. Program müzik dinletisinin ardından sona erdi.

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜK GİYDİ
KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜK GİYDİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 17:51:05
Güncelleme :30 Kasım 2010 Salı 12:01:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?