21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Öğretmen öğrencisiyle basıldı!

GEÇEN yıl Kırıkkale Ticaret Lisesi’nde görev yapan, bu yıl ise Ankara’nın Akyurt İlçesi’ndeki Ticaret Lisesi’ne tayini çıkan İngilizce öğretmeni evli 2 çocuk babası 35 yaşındaki H.A.E., iddiaya göre geçen yıl öğrencisi olan 16 yaşındaki M.T. ile otomobilinde yarı çıplak halde yakalandı.

Dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olaydan sonra gözaltına alınan H.A.E., bu sabah Kırıkkale Adliyesi’nde nöbetçi savcı tarafından ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Liseli kız öğrencinin annesinin öğretmenden şikayetçi olduğu belirtildi.

Kırıkkale Ticaret Lisesi 2’nci sınıf öğrencisi M.T. ifadesinde, geçen yıl öğretmeni olan H.A.E. ile sürekli MSN’den görüntülü görüştüklerini belirterek şunları anlattı:“Kamerada birbirimizi tahrik ediyorduk. Daha sonra öğretmenim bana, ‘karımdan boşanıp seni alacağım’ demeye başladı. Ankara’ya tayini çıkmıştı. Önceki gün Kırıkkale’ye gelerek beni çağırdı ve birlikte ırmak kenarına gittik. Bu sırada polisler gelerek bizi karakola götürdü” dedi.

İngilizce öğretmeni H.A.E. ise, “Önceki yıldan öğrencim olan M.T. ile gezmeye çıktık. Kötü bir amacım yoktu. Polisler yakaladılar” diye ifade verdi.

...
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 14:01:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sait IP: 88.230.110.xxx Tarih : 1.01.2010 21:22:31

Yuh yani.. Millet kızını emanet ediyor bunun yaptığına bak.. Birde 2 çocuk babası ve  böyle birşey yüzünden ailesini yuvasını bozacakmış :S Bizde aynı okulda okuduk ama öğrenci olmamıza rağmen hiç bir kıza böyle aşşağılık şeyler yapmadık.. Bu kişinin öğretmenliği alınmalı..