22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Örnek olsun

Kırıkkale Üniversitesi ve Sokak Çocukları Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenen "4. Ulusal sokakta Çalıştırılan ve Sokakta Yaşayan Çocuklar Sempozyumu"na katılanlar, Kırıkkale TEMA Vakfı üyeleriyle sedir fidanı dikti.

Fidan dikimi için yapılan törende konuşan K.Ü. Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Z. Aytül Çakmak, "Bu sempozyumda aklımıza sosyal aktivite olarak fidan dikmek geldi. Böyle bir aktivitenin ilimize dışarıdan gelen misafirler, katılımcılar ve üniversitemiz için bir kazanım olacağını düşündük. TEMA ile çalışma yaparak 100 adet fidanı sempozyum anısına küçük bir koru oluşturduk. Bu gibi faydalı organizasyonların fidanların büyümesiyle birlikte büyümesi ve bir fidan kadar saf, güzel olan çocuklarımızın bu ağaçların gölgesinde eğitim görmesini amaçladık. Çocuklarımız doğanın en güzel parçalarıdır. Çocuk ve fidan iki güzel bu sempozyuma renk kattı" dedi.

Kırıkkale de faaliyet gösteren Sokak Çocukları Vakfı yetkilileri bu anlamlı çalışma için TEMA ekibine sempozyum anısına sertifika verdi. Kırıkkale Tema Gönüllü İl temsilcisi Mustafa Akın çalışmaların her alanda süreceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2005 Cuma 18:56:37
Güncelleme :20 Mayıs 2005 Cuma 18:58:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?