16
Mayıs
2024
Perşembe
KIRIKKALE

OSB'de yangın paniği!

KIRIKKALE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDEKİ YANGIN

Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi'nde Kırıkkale'nin ilk ve yerli mobilya fabrikasında yangın çıktı. Çıkan yangında 8 kişi dumandan zehirlendi. Yangın halen devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre yangın akşam saatlerinde organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Kırıkkale'nin ilk ve yerli mobilya fabrikası olarak bilinen Moda Life'de meydan geldi. İlk belirlemelere göre yangında ölen olmazken 8 kişi dumandan zehirlendi. Dumandan zehirlenen 8 kişi, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı . Fabrika çalışanlarının yakınları ise fabrikaya akın ettiler. Yangının süngerleme bölümünde bir makinenin patlamasıyla çıktığı iddia edildi.

Polis ve jandarma ekiplerinin güvenlik önlemleri aldığı yangında Kırıkkale Belediyesi, Keskin Belediyesi ve Ankara Elmadağ Belediyesi itfaiye ekipleri, yangın söndürme çalışmalarını sürdürüyor. Yangında yaralananların isimleri ise şöyle:

"Yasin Aktaş Lüy, Mehmet Kılın, Serhat Çetiner, Murat Gümüşsoy, Ahmet Mithat Önder, Salih Kısıklı, Harun Veske ve Medine Torlak."

KIRIKKALE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDEKİ YANGIN
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2011 Perşembe 22:49:05
Güncelleme :16 Haziran 2011 Perşembe 23:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?